Het is bijna zo ver!

Lieve mensen. Ik ben zo verheugd! Na maanden hard werk, graven in herinneringen, emotionele gesprekken en het herbeleven en neerschrijven van belangrijke gebeurtenissen uit mijn leven naderen we een mijlpaal. De goed voor druk van mijn boek "Zeg maar Marc" is er bijna. Het is een moment waar ik al een tijd naar uitkijk, een moment vol emotie maar ook fierheid, een uniek moment, het moment waarin het boek van mijn leven werkelijk tot leven komt.

Via deze blog hou ik jullie frequent op de hoogte over de verdere ontwikkelen tot de lancering van het boek op 20 maart 2020. Wil je als eerste een exemplaar bemachtigen, bestel dan zeker via deze website. Tot binnenkort.

2 reacties

  • Beste Marc, heel erg benieuwd naar dit boek. De titel is alleszins heel toepasselijk. Je bent inderdaad geen man van streken of maniertjes, maar bescheiden en gedreven dag in dag uit gewoon het goede doen voor de zaak, familie, vele vrienden, talloze verenigingen waar je actief lid van bent, de ontelbare activiteiten die telkens op jouw steun mochten rekenen… dat is Marc. Fijn dat er zo mensen zijn op onze gemeente. Doeners. Een voorrecht jou te mogen kennen. Op nog heel veel mooie momenten, op de Club, op één of andere activiteit ergens te velde… Vriendelijke groeten, Joeri

    Joeri De Maertelaere
  • Dag Marc,
    Voor mij 3 exemplaren aub plus handtekening. Ben benieuwd.

    Gr

    Rita smet

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd